Aksa – omiljena dječija radnja od 9. septembra u Sarajevu

Komentari isključeni za Aksa – omiljena dječija radnja od 9. septembra u Sarajevu 91

Aksa Kids Mega Store, omiljena dječija radnja 9. septembra u 10 sati otvara radnju u Sarajevu, na Stupu kod TC Bingo.

Aksa Kids Mega Store je lanac specijalizovanih dječijih radnji iz Srbije koji je više od 22 godine sinonim za radnju u kojoj budući roditelji i roditelji na jednom mjestu mogu pronaći sve što im je potrebno za njihovo dijete.

U skladu sa Aksa sloganom „Sve za bebe i djecu na jednom mjestu“, u Aksi možete pronaći sve što je potrebno za vaše mališane od rođenja do 12 godina-kolica, krevece, auto-sjedalice, kozmetiku, hranu, igračke, odjeću i sve za prvo opremanje bebe. 

U Aksi je usluga na prvom mjestu, prodavci su obučeni i edukovani, odlično poznaju karakteristike proizvoda i njihovu upotrebu, tako da u svakom trenutku mogu da vam preporuče pravi izbor za vašu kupovinu.

Početak rada Aksa radnje u Sarajevu obilježićemo veselo i razigrano, uz pregršt iznenađenja. Kupce koji prve obave kupovine u određenom iznosu, Aksa će nagraditi vrijednim poklonima kao što su ljulja za bebu, auto-sjedalica, igračke i drugi.

Otvaranje će, na najljepši način, uz muziku i igru, začiniti animatori, klovnovi i maskote, koji će se družiti i zabavljati sa najmlađima.

Vidimo se u subotu 9. septembra u 10 sati na otvaranju Akse. Dobrodošli!