AQUA MARIS 4ALLERGY

0 325

Iz 100% prirodne linije Aqua Maris JGL-a ovih nam dana stiže revolucionarno rješenje koje kombinira iscjeljujuća svojstva mora uz inovativnu supstanciju ektoin,pružajući zaštitu od neugodnih alergena i iritansa.

 

Sprej za nos “AQUA MARIS 4ALLERGY” na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Ovaj prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, prikladan je za djecu i najosjetljivije pacijente, a moguće ga je koristiti u svrhu terapije i prevencije.S obzirom na jačinu simptoma, preporučuje se uzimati ga samostalno ili u kombinaciji sa standardnom antialergijskom terapijom.Naime,učestalost alergijskog rinitisa kontinuirano raste, posebno u razvijenim zapadnim zemljama. Karakteriziraju ga kihanje, svrbež i curenje nosa, a često se manifestira samo kao začepljen nos i otežano disanje bez drugih simptoma, što osoba ni ne povezuje s alergijom. Osim toga, alergijske se reakcije počinju javljati sve ranije u životu te je važno zaštititi i naše najmlađe.

4allergz
“AQUA MARIS 4ALLERGY” sadrži ektoin,100% prirodan sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ektremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline (npr. iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, UV-radijacija,…).Kako bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili sintetiziraju ektoin koji na jednak način može zaštititi ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa.
Ektoin štiti i stabilizira membrane stvarajući na nosnoj sluznici zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprečava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Alergeni i iritansi ne mogu se približiti nosnoj sluznici te se lakše odstranjuju ispuhivanjem nosa. Nadalje, blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.
Djelotvornost ektoina dokazana je u brojnim pretkliničkim i kliničkim studijama, a kao i ostali proizvodi iz linije Aqua Maris, ni ovaj inovativni sprej ne sadrži aditive i konzervanse, što omogućuje njegu i zaštitu epitela nosne sluznice. Uzimajući u obzir sigurnost, učinkovitost, jednostavnost primjene i činjenicu da se radi o potpuno prirodnom proizvodu, “AQUA MARIS 4ALLERGY” predstavlja novi pristup u rinološkoj prevenciji i terapiji.

AQUA MARIS 4ALLERGY

Zaštitite se od neugodnih alergena i iritansa uz “AQUA MARIS 4ALLERGY” i dišite punim plućima!

“AQUA MARIS 4ALLERGY” dostupan je bez recepta u apotekama širom BiH.